Menu

Kylpyhuoneen entisöinti ja remontointi


Kiinteistöpalvelut taloyhtiöille pitävät huolta kiinteistöjen kunnosta

Kiinteistöpalvelut ovat tärkeitä taloyhtiöille. Monille taloyhtiöille korjaus- ja kunnossapitotyöt sekä siivous hoidetaan nykyään kiinteistöpalvelun työntekijöiden toimesta ja mitä suurempi taloyhtiö, sitä helpompaa ja usein myös järkevämpää on käyttää ulkopuolisen kiinteistöpalveluyrityksen palveluja. Tässä blogipostauksessa kerromme, miksi kiinteistöpalvelut ovat taloyhtiöiden tärkeitä yhteistyökumppaneita ja mitä palveluita niiden kautta voidaan hankkia.

Kiinteistöjen kunnon ylläpito on tärkeää

Jokainen taloyhtiö haluaa pitää kiinteistönsä hyvässä kunnossa. Kiinteistöpalveluiden avulla taloyhtiön hallitus voi varmistaa, että taloyhtiön omaisuus pysyy siistinä ja turvallisena. Kiinteistöpalveluyrityksen henkilökunta huolehtii muun muassa siivouksesta, pihojen puhdistuksesta, nurmikonleikkuusta, lumitöistä, kattojen puhdistuksesta sekä puiden ja pensaiden kunnossapidosta. Kiinteistöpalveluyritys on vastuussa siitä, että kaikki taloyhtiön yhteiset tilat ovat puhtaat ja siistit sekä että alue on esteetön ja turvallinen.

Kiinteistöpalvelu pitää tilat turvallisina

Yksi tärkeimmistä seikoista, miksi kannattaa palkata luotettava kiinteistöpalvelu, on turvallisuus. Hyvä kiinteistöpalvelu pitää kaikki kiinteistön turvallisuusasiat kunnossa. Kiinteistönhoitoon kuuluu esimerkiksi porraskäytävien ja hissien turvallisuuden varmistaminen, joiden toimivuus on tärkeää kaikille asukkaille. Kiinteistöpalvelut huolehtivat myös, että mahdolliset valvontakamerat ovat toiminnassa ja valaistus toimii kunnolla. Ne myös tarkistavat, että lukot ja muut turvallisuuslaitteet toimivat oikein.

Viihtyisyys ja asumisviihtyvyys

Kiinteistöpalveluiden avulla varmistetaan, että taloyhtiön yhteiset tilat ovat viihtyisät ja asumisviihtyvyys on hyvällä tasolla. Siistit ja puhtaat tilat sekä turvallinen alue luovat hyvän ympäristön ja edistävät taloyhtiön asumisviihtyvyyttä. Asukkaat voivat nauttia asumisestaan, kun heidän yhteiset tilat ovat siistit ja turvalliset. Kiinteistöpalveluyrityksen kautta voi myös saada muita palveluita ja sopimukseen kuuluvista palveluista sovitaan aina yksityiskohtaisesti.

Kiinteistöpalveluiden kustannustehokkuus

Kun taloyhtiö käyttää ulkopuolista kiinteistöpalveluyritystä, se voi olla myös kustannustehokasta. Kiinteistöpalveluyrityksellä on yleensä nykyaikaiset laitteet ja tietoa uusimmista siivousmenetelmistä, mikä tarkoittaa, että he saavat työt tehdyksi nopeasti ja tehokkaasti. Kiinteistöpalveluyrityksen käyttö on usein myös kustannustehokkaampaa kuin yksittäisten työntekijöiden palkkaaminen.

Kiinteistöpalvelut ovat tärkeitä yhteistyökumppaneita taloyhtiöille monestakin syystä. Kiinteistöpalveluyrityksen käyttö helpottaa taloyhtiön hallituksen työtä ja varmistaa, että kiinteistö sekä sen yhteiset tilat ovat siistit, turvalliset ja viihtyisät. Kiinteistöpalvelut voivat myös olla kustannustehokkaita taloyhtiölle. Kannattaa harkita kiinteistöpalveluyrityksen käyttöä taloyhtiössä – se voi tehdä elämästä paljon helpompaa ja mukavampaa. 

Kiinteistöpalvelut meiltä: PKMK Palvelut Oy

minusta

Kylpyhuoneen entisöinti ja remontointi

Kylpyhuoneen entisöinti ja remontointi tulee usein tehdä ennemmin liian aikaisin kuin liian myöhään. Tämä usein silloin, mikäli huolena on esimerkiksi kosteuden pääsy rakenteisiin. Joskus kylpyhuone halutaan remontoida tai entisöidä esimerkiksi ulkonäöllisistä syistä. Kylpyhuoneiden remontoinnissa voi kilpailuttaa eri yrityksiä, ja näin ollen pyytää hintatarjouksia. On tärkeää, että ammattilaisen kanssa näkemys kohtaa, jotta lopputuloksesta tulee juuri sellainen kuin siitä alun perin haluttiin. Tässä blogissa käyn läpi kylpyhuoneen entisöinnin ja remontoinnin eri vaiheita. Toivottavasti joku voi saada tästä jopa ideoita. Tulen käymään läpi erilaisia materiaaleja sekä vaihtoehtoja yleisesti ottaen remontoinnin toteutuksen suhteen. Kaikesta näistä pääset lukemaan lisää seuraamalla blogiani, jota minä pyrin päivittämään säännöllisesti.

arkisto

tag